POPIS PROJEKTU

Prístavba objektu je tvarovo a výškovo zosúladená s jestvujúcou prevádzkovou budovou, na ktorú priamo nadväzuje. Pristavaný objekt bude slúžiť pre uskladnenie potravinárskeho a  nepotravinárskeho tovaru v dvoch chladených a jednom suchom sklade a následnú distribúciu týchto výrobkov ku koncovým odberateľom v rámci regiónu. Teplota v chladených skladoch sa bude pohybovať v rozpätí +0° až +2° C  a +2° až +6° C. Uloženie tovaru v jednotlivých skladoch je navrhnuté v typizovaných kovových viacúrovňových paletových regáloch pomocou elektrických vysokozdvižných a paletovacích vozíkov.

Hlavným stavebným objektom prístavby je prevádzková budova, ktorá pozostáva z troch veľkoobjemových jednopodlažných skladov, na ktoré je v priamej nadväznosti napojená dvojpodlažná administratívna časť budovy.

Celá stavba je navrhnutá ako atypický oceľový skelet s obvodovým plášťom zo sendvičových plechových panelov s  jadrom z PIR a IPN peny. Sklady budú prekryté sedlovou strechou, administratívna časť bude prekrytá pultovými strechami.

DETAILY PROJEKTU

Kategória:
Stavba: Bidfood Haniska - Prešov _ prístavba
Poloha: k.ú. Haniska, okr. Prešov
Ukončené: 2022
Investor: Bidfood Slovakia s.r.o., Piešťanská 2321/71, Nové Mesto nad Váhom
Projektant: Ateliér SÝKORA a spol.

KONTAKT

Budovateľská 34, 080 01, Prešov

na vyžiadanie

info@ateliersykora.sk

Po – Pi: 9:00 – 17:00

ĎALŠIE PROJEKTY

V PRÍPADE AKÝCHKOĽVEK OTÁZOK NÁS NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ